Onze dienstverlening.

VvE’s verschillen van elkaar; qua gebouw, qua beschikbare kennis en qua wensen. Keijzer VvE beheer past haar dienstverlening daar graag op aan. Om u op weg te helpen vindt u onderstaand per module een beschrijving van de mogelijke dienstverlening in deze module. Graag gaan wij met u in gesprek om af te spreken hoe we de dienstverlening zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op de wensen van uw VvE.

Beheer ledenadministratie

Keijzer VvE Beheer verzorgt voor u de ledenadministratie en organiseert de vergaderingen. Onze kennis wordt regelmatig ververst door opleiding en seminars. Daardoor kunnen wij  u optimaal ondersteunen.

Lees verder Beheer ledenadministratie

Financieel beheer

Keijzer VvE Beheer ondersteunt uw vereniging ook bij het voeren van de administratie. Wij bieden een volledig pakket van diensten waarmee u alle administratieve zaken met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Lees verder Financieel beheer

Informatie en communicatie

Bij Keijzer VvE Beheer heeft u uw eigen accountmanager die bekend is met uw complex. Korte en heldere lijnen. Uw VvE heeft een eigen portal waar u terecht kunt voor alle belangrijke documenten van uw vereniging. 

Lees verder Informatie en Communicatie

Technisch beheer

Keijzer VvE Beheer staat voor complete begeleiding, tijdig periodiek onderhoud en snelle opvolging bij storingen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week met vakkundige mensen.

Lees verder Technisch Beheer

 

Planmatig beheer

Een appartementencomplex in een goede bouwkundige staat bepaalt voor een belangrijk deel uw woonplezier en ook de waarde van uw appartement. Wij verzorgen een gedegen Meer-Jaren-Onderhoud-Plan in samenhang met de financiële positie zodat bouwkundig onderhoud structureel en betaalbaar wordt uitgevoerd.

Lees verder Planmatig beheer